Cabrio-Tour 2024
Zaterdag 27 april 2024
Tour informatie
Op zaterdag 27 april 2024 organiseert Kiwanis Aalter Baekeland zijn volgende editie van de inmiddels bekende Cabrio Tour.

Aan deze prachtige dagrit kunnen zowel nieuwe wagens als oldtimers deelnemen onder onze leuze “zolang het dak er maar af kan”.

Dit jaar kunnen we rekenen op de inzet en sponsoring van MINI Gent Store in Sint-Denijs-Westrem.

De editie 2024 start met een ontbijt bij Mini Gent Store en zal deze keer eindigen met een uitgebreide receptie met de nodige drank en hapjes om af te sluiten.
Tussendoor worden meerdere leuke stops voorzien en voegen we ook een sportief element toe aan deze Tour onder vorm van enkele eenvoudige proeven onderweg.
De winnaars worden tijdens de receptie in de bloemetjes gezet met meerdere prijzen.


Sociaal Doel

Als Kiwanis Aalter Baekeland steunen wij met onze CabrioTour 2024 een project voor de dienst kindergeneeskunde in het Sint-Andriesziekenhuis in Tielt.

Een opname of onderzoek in het ziekenhuis zorgt altijd voor spanning en kan ingrijpend zijn voor kinderen en ouders. We proberen een verblijf op de kinderafdeling zo aangenaam mogelijk te laten verlopen en angsten bij kinderen te reduceren.
De tovertafel biedt hiervoor heel wat mogelijkheden om kinderen op een magische manier af te leiden. 
De interactieve lichtprojecties, de lichtjes en geluiden creëren verwondering en verbinding wat voor stressverlichting  zorgt en bovendien worden de kinderen gestimuleerd om in beweging te komen of te blijven.
Bovendien bevorderen de spelletjes, met kleine en grote uitdagingen, hun sociale, fysieke en cognitieve ontwikkeling met een moeilijkheidsgraad aangepast aan de leeftijd.
De projecties zijn bovendien ook 100% hygiënisch, wat natuurlijk een zeer belangrijk element is in een ziekenhuisomgeving.De foto’s zijn eigendom van Tover B.V. en mogen onder geen beding gekopieerd worden.


Welke auto’s zijn toegelaten?

Alle oldtimers, youngtimers of moderne auto’s met open of openklapbaar dak, zoals cabrio, convertible, décapotable, spider, roadster, targa. Auto's met een schuifdak tellen niet mee! Ouderdom speelt geen rol.

Locatie en Timing

Locatie

Start : MINI Gent Store - Kortrijksesteenweg 1228, 9051 Sint-Denijs-Westrem
Finish : El Parador - Tielt

Timing
  • Ontbijt
  • Start van de eerste deelnemer
  • Uitgebreide receptie en prijsuitdeling

Deelnameprijs
Cabrio met 2 personen 345 €
Per extra persoon in de cabrio 95 €


De deelname omvat
Ontbijt, Voormiddagstop met hapje en drankje, Middagstop met lunch, Namiddagstop met hapje en drankje.
Uitgebreide Receptie met drank en hapjes & Prijsuitreiking
Goodiebag
Roadbook
Rallyplaat


Logistiek / Administratief
Een attest wordt u toegestuurd na betaling.
Gelieve te vermelden indien er vrienden zijn waarmee u samen wilt rijden.


Een hartelijk dankuwel !

Uw inschrijving is uw hulp en onze motivatie om kinderen te steunen in moeilijke momenten. Wij danken u hiervoor van harte !


Event Sponsors


Kiwanis Sponsors


Inschrijven

De inschrijvingen voor de Kiwanis Aalter Cabrio-Tour 2024 zijn afgelopen.