Cabrio-Tour 2022
Zaterdag 30 april 2022
Gastmerk & partner
Mercedes-Benz
Tour informatie
Op zaterdag 30 april 2022 organiseert Kiwanis Aalter Baekeland zijn volgende editie van de inmiddels bekende Cabrio Tour.

Aan deze prachtige dagrit kunnen zowel nieuwe wagens als oldtimers deelnemen onder onze leuze “zolang het dak er maar af kan”.

Dit jaar is Mercedes-Benz ons gastmerk en kunnen we rekenen op de inzet en sponsoring van de groep Vereenooghe in Tielt.

De editie 2022 starten we op de omgebouwde hoeve “Woestyne” in Aalter.
We starten met een uitgebreid ontbijt en eindigen met een receptie rond 18.00 uur op dezelfde locatie.
Tussendoor worden meerdere leuke stops voorzien en voegen we ook een sportief element toe aan deze Tour onder vorm van enkele eenvoudige proeven onderweg.
De winnaars worden tijdens de receptie in de bloemetjes gezet en zijn meerdere prijzen voorzien.

Er bestaat de mogelijkheid om verder met vrienden en kennissen na te praten over de fantastische trip van de voorbije dag tijdens het diner dat om 19h30 aanvangt in de feestzaal van domein “Woestyne”.
Het diner is extra betalend en hiervoor dient men apart in te schrijven.
(Gelieve vegetarisch, enkel vlees of vis of eventuele allergieën te vermelden bij inschrijven).


Sociaal Doel

Deze keer wordt de opbrengst gebruikt voor het opwaarderen van de kinderafdeling van het ziekenhuis AZ Sint-Vincentius in Deinze.
Zo wordt de verouderde kinderafdeling verbouwd naar een moderne look & feel in de huisstijl van het ziekenhuis. Hierbij zal het geheel worden geschilderd en met stickers en/of muurschilderingen omgetoverd naar een kindvriendelijke omgeving.
Het huidige thema ‘Vincent’ wordt vervangen door een nieuw, hedendaags thema met name natuur, bos en bosdieren. Dit thema zal de vormgeving van de dienst veranderen en de beleving van de patiëntjes (en hun ouders) een boost geven.

Binnen de afdeling is het één van de prioriteiten om de onderzoekskamer te verbouwen naar een meer kindvriendelijke omgeving en in de onderzoekskamer een rustgevende sfeer te creëren om angstige kinderen gerust te kunnen stellen en vertrouwen te geven. Ook zal men in deze kinderafdeling de gang en speelhoek aanpakken om ook hier met het nieuwe thema een rustige en vertrouwende omgeving te creëren voor de kinderen.

Welke auto’s zijn toegelaten?

Alle oldtimers, youngtimers of moderne auto’s met open of openklapbaar dak, zoals cabrio, convertible, décapotable, spider, roadster, targa. Auto's met een schuifdak tellen niet mee! Ouderdom speelt geen rol.

Locatie en Timing

Locatie

Start en Finish :
Domein ‘Woestyne’ – Watermolenstraat 2, 9880 Aalter

Timing
  • Ontbijt
  • Start van de eerste deelnemer
  • Aankomst in ‘Woestyne’ : Receptie en
    prijsuitdeling
  • Aanvang diner.

Deelnameprijs
Cabrio met 2 personen 295 €
Per extra persoon in de cabrio 95 €
Avonddiner in de feestzaal van domein “Woestyne” 75 € pp


De deelname omvat
Ontbijt, Voormiddagstop met hapje en drankje, Middagstop met lunch, Namiddagstop met hapje en drankje, Receptie & Prijsuitreiking
Goodiebag
Roadbook
Rallyplaat


Logistiek / Administratief
Op verzoek wordt u een attest toegestuurd na de rit.
Gelieve te vermelden indien er vrienden zijn waarmee u samen wilt rijden.


Een hartelijk dankuwel !

Uw inschrijving is uw hulp en onze motivatie om kinderen te steunen in moeilijke momenten. Wij danken u hiervoor van harte !


Event Sponsors

Kiwanis SponsorsInschrijven

De inschrijvingen voor de Kiwanis Aalter Cabrio-Tour 2022 zijn afgelopen.